Incepand cu aceasta luna, Mona-Lisa Caravaniez preia conducerea echipei Ogilvy&Mather Romania, din pozitia de managing director.
Mona-Lisa Caravaniez are o experienta de 14 ani in diverse arii ale comunicarii, in cadrul unor businessuri din categorii variate (P&G Balkans- coordonare regionala, Raiffeisen Bank, Danone, Ursus, Efes, Allied Domeque, BCR Erste, Chio, Toyota, etc).

„In fiecare zi, facem eforturi sa ne ridicam la inaltimea mostenirii primite de la David (Ogilvy, n.red.), aceea de a continua sa fim «gentelmen with brains» si consider ca ea este unul din oamenii in masura sa faca acest lucru ( «a lady with brains», in acest caz)”, a declarat Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania.

“Am ales Ogilvy pentru ca este grupul de comunicare a carui evolutie mi s-a parut absolut remarcabila in ultimii 5 ani. Procesul de reconstructie si integrare a mai multor companii cu expertize diferite nu este unul facil. Din afara vazut, ceea ce s-a intamplat a fost spectaculos. Dar cifrele si clientii din portofoliu au dovedit ca este vorba de mult mai mult decat spectacol”, a adaugat Mona-Lisa Caravaniez.

Gina Leu, ex-managing director Ogilvy&Mather, a ales sa ia o perioada sabatica in cariera sa.

Portofoliul de clienti al Ogilvy&Mather cuprinde marci precum Kraft Foods Romania, COSMOTE/Germanos, Millennium Bank, Lenovo, WWF. La nivel international, agentia face parte din reteaua Ogilvy&Mather Worldwide, care apartine WPP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri