Compania de servicii de marketing online ValueClick cumpara site-ul de educatie investitionala si informatii financiare Investopedia de la Forbes, pentru aproximativ 42 milioane dolari in numerar.

Investopedia ofera vizitatorilor un glosar de termeni financiari, articole despre evenimente financiare, tutoriale, precum si instrumente de educatie investitionala, cum ar fi simulatoare de tranzactii bursiere si materiale de pregatire profesionala, potrivit TechCrunch.

Site-ul atrage 2,2 milioane de vizitatori unici pe luna in Statele Unite, conform companiei de cercetare comScore, trimite circa 3.1 milioane de newslettere si dispune de 1,7 milioane de abonati prin e-mail.

Managementul Investopedia si angajatii au fost retinuti de ValueClick in cadrul companiei, iar afacerea va rula ca o filiala detinuta in totalitate.

De asemenea, Investopedia ar putea genera pana la 10 milioane dolari sub forma de venituri, pana la sfarsitul acestui an, conform unor previziuni financiare.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri