Vodafone va organiza in perioada urmatoare concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N'Roses, mai multe detalii urmand sa apara in urmatoarea perioada pe retelele de socializare Facebook si Twitter.

Compania a mai fost prin programul Vodafone Best Music sponsorul oficial al concertelor sustinute in Romania de formatii si cantareti precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Dépeche Mode.

Cu peste 100 de milioane de albume vandute in intreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai in America, Guns N'Roses este una dintre cele mai populare formatii rock din ultimele trei decenii.

Citeste si:

Inca de la infiintare, in 1985, punctul de atractie a fost solistul vocal Axl Rose, pe numele sau adevarat, William Bruce Rose, care a dat grupului un farmec aparte prin timbrul sau vocal, dar si prin prestatia live.

Turneul de promovare a ultimului album al trupei “Chinese Democracy”, lansat in 2008, ii aduce pe cei de la Guns N' Roses in premiera in Romania,

Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.