Marco Stettler (foto), fost director general al Free Media Ukraine, subsidiara trustului Ringier AG, respectiv director executiv al diviziei Free Newspaper din cadrul Ringier Romania, a fost numit la conducerea Pagini Aurii in luna iunie a anului trecut.

Potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, Consiliul de Administratie al companiei l-a revocat din functie in data de 5 iulie, in locul sau fiind numit danezul Jesper Simonsen (59 ani). Simonsen a fost numit director general pentru un mandat de un an de zile.

Jesper Simonsen, care este si membru in Consiliul de Administratie al companiei, are peste 25 de ani de experienta internationala in conducerea unor companii de profil in tari precum Lituania si Letonia si colaboreaza cu Heise Medien Gruppe, actionarul Pagini Aurii, de peste 9 ani.

Citeste si:

Pagini Aurii detine 70% din piata de ghiduri clasificate din Romania. In portofoliul companiei se regasesc produse precum: Pagini Aurii si Pagitur, Paginiaurii.ro, Pagini Albe, Contact B2B, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro,

In momentul de fata, compania editeaza 14 ghiduri, cu o circulatie anuala de 800.000 de copii.