Postul de televiziune The Money Channel, detinut de grupul Realitatea-Catavencu, negociaza transferul activitatii de operare a business-ului catre o firma de management detinuta de investitori romani si internationali.
"Este vorba de un contract de operare. Nu presupune nicio tranzactie", a declarat pentru Wall-Street Sorin Freciu, presedinte al Consiliului de Administratie al Grupului Realitatea-Catavencu.

Firma respectiva, al carui nume Freciu nu l-a dezvaluit, va opera The Money Channel, asumandu-si intregul plan de business al postului de televiziune pentru urmatorii cinci ani. Firma va decide daca numeste alti manageri la conducerea postului. "Din cate stiu, exista multumire fata de actuala conducere editoriala", a mai spus Freciu.

Firma de management care urmeaza sa preia atributiile de operare ale The Money Channel este consiliata de catre casa de avocatura Bostina si Asociatii.

"Aceasta este o tranzactie extrem de complexa, in care sunt implicate atat casa de avocatura cat si Bostina & Associates Corporate Finance - o companie din cadrul grupului nostru, specializata in consultanta financiara strategica, fuziuni, achizitii si vanzari. Din partea casei de avocatura vor lucra atat avocati din cadrul departamentului Corporate, Mergers& Acquisitions, cat si avocati din departamentul Proprietate Intelectuala si Mass-Media”, spune avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Echipa de avocati care lucreaza la acest proiect este condusa de Alexandra Necatu, coordonatoarea departamentului Corporate, Mergers & Acquisitions, in timp ce activitatea de consultanta financiara strategica va fi asigurata de Oana Borocan, coordonatoarea Bostina & Associates Corporate Finance.

"Este vorba despre un mandat de operare pe o perioada de 5 ani a postului Money Channel, o tranzactie complexa, probabil un first-ever pe piata media din Romania. Speram ca tranzactia sa fie incheiata pana la sfarsitul lunii octombrie”, spune Oana Borocan, coordonator Bostina & Associates Corporate Finance.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri