Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Cristian Orgonas scrie pe businessday.ro despre faptul ca, concediile medicale ne-au costat anul trecut 230 mil. euro. In urma cu doua luni, Financiarul.com a publicat cateva statistici legate de concediile medicale si de costurile generate de acestea, datele sunt pe scurt urmatoarele: in 2009, romanii si-au luat 4 milioane de concedii medicale, numarul zilelor de concediu a fost de 25 de milioane, iar costurile legate de plata acestor zile au totalizat 230 mil. euro, relateaza businessday.ro.

De-a datul cu stangul in dreptul,
este postul de azi a lui Cristian Paun, pe blogul personal. Presati de un FMI pe care putini mai inteleg ce mai cauta in noua conjunctura globala si ce rol mai are el, guvernul a trecut sarguincios la “reducerea statului”, a cheltuielilor publice cu salariile bugetarilor. Primii bugetari isi consulta cu teama si disperare fluturasul de salariu din care trebuie sa acopere bugetul familiei (ce include si rate la credite contractate cand aveam impresia ca economia romaneasca “duduia”), scrie Cristian Paun.

• Dan Popa face pe hyperion.ro o revista a presei internationale.

• Marius Pahomi ne invata pe pagina personala de internet cum sa conectezi PC-ul la net via mobil. Mi-am gandit ca poate exista o modalitatea de a conecta laptop-ul la internet via mobil si m-am apucat de documentat pe internet. Solutia este o aplicatia PdaNet free edition care poate fi descarcata din Android Market si trebuie instalata atat pe PC cat si pe telefonul cu Android, spune Pahomi.

• Tot despre gadgeturi ne vorbeste si Cristian Manafu, care spune ca, odata cu achizitia noului sau MacBook, a devenit fanul tap-ului si a ajuns sa foloseasca foarte rar click-ul. "In consecinta, una din jucariile mele de anul acesta va fi Magic Trackpad", spune Manafu.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri