Liviu Turcanu a fost numit Creative Director al Mercury360. El va coordona departamentul de creatie alaturi de Ionut Rusu si Adi Pasarica, Group Creative Directors.

Liviu Turcanu (foto), 33, are o experienta de peste 6 ani in Mercury360 si a castigat premii la festivaluri precum ADOR, Epica si ADPrint. Turcanu a lucrat pentru clienti precum Nestle, Nestle Professional si Ursus Breweries si a semnat campanii sociale pentru clienti precum Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, Asociatia Nationala Antidrog.

Ionut Rusu (29) vine de pe o pozitie de Senior Art Director si, in cei peste patru ani petrecuti in agentie, a lucrat pe conturi precum Ursus Breweries, Nestle, Dr.Oetker, JTI.

Din 2006 in Mercury, Adi Pasarica (31), pana de curand Senior Copywriter, a semnat campanii pentru Timisoreana, Ursus, Maggi, Coca-Cola, Petrom, Joe, Nescafe.

Infiintata in 1993, Mercury360 lucreaza in prezent pentru clienti precum Ursus Breweries, Coca-Cola, Nestle, Nestle Professional, Western Union, L’Oreal, Dr.Oetker, SCA Hygene Products, Albalact.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si