• Dan Popa scrie pe blogul hymerion.ro despre rectificare si paradigma taierii investitiilor. "Recenta rectificare imi arata ca va urma o crestere a somajului structural. O parte dintre companiile inchise nu se vor mai redeschide niciodata. Urmeaza un alt val de someri. Unii din sectorul public, altii din cel privat. Taierile de la capitolul investitii nu anunta nimic bun".

• In primul semestru din 2010, numarul salariatilor din sectorul public a scazut cu 16.000, scrie businessday.ro. In sectorul public, in primele sase luni din acest an numarul salariatilor a scazut cu 16.100, distributia pe sectoare fiind urmatoarea: 6.100 de salariati au plecat din Administratie, 6.700 din Sanatate, iar 3.300 din Educatie.

• Cristian Manafu scrie, pe blogul sau, despre increderea in social media.

Citeste si:

• Google lanseaza comenzi vocale pentru Android, conform unei postari pe blogul lui Marius Pahomi, Pahomi.ro. Ce comenzi vocale vor fi posibile pe Android: trimiterea de SMS-uri, apelarea unui contact, ascultarea unui artist / album / piese, trimiterea unui e-mail, navigarea pe internet si / sau pe harti virtuale, cautarea pe Google.

• Petrisor Obae scrie despre spoturile anti-Basescu de la Realitatea TV. Sunt bine montate, cu cadre bine alese si cu mesaj percutant: “Exploreaza gradina baieților deștepți din Carpați: Basescu, Udrea, Boc.”, se mentioneaza in postare.

reportervirtual.ro scrie despre mutarea actualului redactor-sef de la Romania Libera, Dan Turturica, la Prima TV, pentru a realiza o emisiune cu camera ascunsa.