Razvan Pascu scrie despre asigurarea obligatorie a locuintei care a devenit obligatorie incepand cu 15 iulie.

Rundheersing Bheenick, guvernatorul Bancii Nationale a Republicii Mauritius isi cauta un secretar permanent, anuntul fiind postat pagina de net a Bancii, isi informeaza Dan Popa cititorii.

Petrisor Obae scrie pe Pagina de Media despre plecarea lui Razvan Ionescu de la conducerea diviziei web a trustului Adevarul Holding, acesta fiind inlocuit de Aurelian Amuraritiei, director general al ziarului Adevarul si fostul manager al diviziei de publicatii “quality “ (Cotidianul, Academia Catavencu si Idei in Dialog) din grupul Realitatea-Catavencu.

Citeste si:

In primele sase luni din 2010, romanii au scos din bancomate 42,6 miliarde de lei, dintre care platile cu cardul au reprezentat 5,9 mld. lei, scrie blogul Business Day.

Reporter Virtual anunta ca managerii Adevarul Holding, trust patronat de Dinu Patriciu au decis ca nu mai este nevoie sa concedieze 25% dintre angajati si sa reduca salariile cu 10% pentru a diminua pierderile de milioane de euro ale grupului.

Blogul Refresh.ro scrie despre competitia dedicata proiectelor online Webstock 2010 care va avea loc pe 16 septembrie 2010. Participarea la Webstock Awards 2010 este gratuita, iar inscrierile se pot face trimitand un e-mail la awards@evensys.ro intre 16 august si 5 septembrie.