Pe blogul Refresh.ro este scris un post despre cat costa jurnalismul online: "Ziare.com a lansat (recent?) un program de colaborare prin care orice persoana cu aptitudini jurnalistice poate trimite materiale pe adresa de e-mail redactiei si este recompensata pentru munca depusa, in functie de cat de interesante sunt textele pe care aceasta le scrie."

Pagina de media anunta ca emisiunea Acces Direct de la Antena 1 va avea un nou prezentator in noul sezon, in persoana Simonei Gherghe.

Dragos Stanca, managing director al F5, compania de web a grupului Realitatea-Catavencu, infirma, inca o data, pe blogul sau zvonurile legate de plecarea sa din cadrul companiei si sustine ca vrea sa porneasca noi proiecte si sa le duca la capat pe cele deja initiate.

Citeste si:

Si Orlando Nicoara scrie despre Stanca si zvonurile legate de plecarea sa de la F5 sau mutarea la Intact.

Start la inscrieri pentru Social Networks Conference 2010. "La connect | fb am anuntat pentru 7 octombrie prima conferinta despre marketing si comunicare in retelele sociale – Social Networks Conference. Ieri am anuntat lansarea inscrierilor la eveniment, noul site si structura programului", anunta Manafu.

Businessday.ro realizeaza o analiza axata pe intrebarea de ce avem atat de putini medici.