Germanii de la autobild.de au facut un drive-test paralel cu o Dacia Duster, o Lada Niva si doua modele de la Suzuki. Scopul testarii a fost gasirea SUV-ului (Sport Utility Vehicle) preferat al nemtilor, scrie Capital.

Dailybusiness scrie ca “profesorii au pierdut contactul cu evolutia tehnologiei, nu se fac deloc cursuri practice si oricine, indiferent de nivelul de pregatire, poate face o facultate. Acestea sunt doar cateva dintre frustrarile acumulate in anii de studentie de tinerii absolventi de facultate, cei care vor deveni viitorii lideri ai Romaniei”.

Gandul face o comparatie intre cheltuielile pe sanatate ale Romaniei, Bulgariei si Ungariei. In vreme ce in Bucuresti se aloca 280 de euro anual pentru sanatatea unui roman, la Budapesta suma este de doua ori mai mare.

Financiarul explica de ce nu se relaxeaza conditiile de creditare. Argumentul principal este scaderea economica.

Money.ro isi pune doua intrebari referitoare la adoptarea monedei europene de catre Romania: “Cand trecem la euro? Mai trecem la euro?”

Citeste si:

“Guvernul da bani pe softuri gratuite”, titreaza Adevarul in sectiunea financiara, facand referire la banii pe care i-a primit ministerul Comunicatiilor la ultima rectificare bugetara in principal pentru a inchiria licentele aferente produselor Microsoft.

Evenimentul Zilei scrie ca “subventiile la caldura vor fi mentinute si in aceasta iarna, insa de la anul se vor acorda ajutoare numai celor care au nevoie”

Romania Libera semnaleaza incercarea fara succes a Guvernului de a scapa de firmele-fantoma, adica de acele societati cu datorii care se transferau catre persoane fictive, decedate sau extracomunitare.

Ziarul Financiar a realizat un top al judetelor care incaseaza cele mai mari sume din Taxa pe Valoarea Adaugata (TVA).