Perchezitii la sediul Ursus in cazul Dan Diaconescu

Procurorii DNA, politia si Jandarmeria au descins, marti dimineata, la sediul SC Ursus Breweries SA din Calea Victoriei, unde se cauta probe cu privire la o noua acuzatie de santaj adusa lui Dan Diaconescu si altor persoane in legatura cu o ancheta jurnalistica privind berea Redds produsa de Ursus.

Judecatoria Sectorului 1 a admis, luni, solicitarea DNA de a efectua perchezitii la sediul societatii care produce berea Ursus, in dosarul mentionat fiind pusi deja sub invinuire Dan Diaconescu, Diana Voiculescu, Silviu Cezar Alupei si Doru Andrei Costin Iuga, transmite Mediafax, citat de 9AM.

Potrivit minutei, instanta a autorizat efectuarea unor "perchezitii domiciliare la sediul SC Ursus Breweries SA, parte a grupului industrial SAB Miller, din Bucuresti, situat in Calea Victoriei nr. 145 - etajele 4 si 5 (asa cum apare in actele societatii), respectiv etajele 5 si 6 (asa cum apare inscr'+'iptionat in cladirea «Victoria Center»), sector 1, Bucuresti si la punctul de lucru al SC Ursus Breweries SA, situat in str. Stirbei Voda nr. 26 - 28, et. 7 si 8, sector 1, Bucuresti".

Cititi mai multe in articolul "Senzational": Noi acuzatii de santaj aduse lui Dan Diaconescu.

Sursa foto: Intact


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri