Fostul jurnalist Radu Cosarca va prelua functia de director de relatii externe la Enel

Fostul jurnalist Radu Cosarca va prelua functia de director de relatii externe la Enel Romania, subsidiara a grupului italian de utilitati Enel.
Radu Cosarca va fi angajat de catre companie incepand cu luna septembrie, insa va prelua oficial functia pana la sfarsitul toamnei, dupa o perioada de training, potrivit Mediafax.

"Actualul director al departamentului de Relatii Externe, Dl. Paolo Chighine, va continua sa detina aceasta functie avand intreaga responsabilitate asupra activitatii departamentului, pe parcursul urmatoarelor luni, pana se va realiza inlocuirea sa cu dl. Radu Cosarca. Confirmam faptul ca Dl. Cosarca va fi angajat de catre Enel Romania incepand cu luna septembrie a acestui an. Dl. Cosarca va avea o perioada de training in companie, urmand sa preia in mod oficial functia de Director Relatii Externe pana la sfarsitul toamnei", a anuntat biroul de presa al Enel Romania.

Chighine conduce departamentul de Relatii Externe de la sfarsitul anului 2006, iar mandatul sau initial de doi ani a fost prelungit pana la aproape patru ani.

"Intrucat al doilea mandat al sau se incheie, dl. Chighine va reveni la sediul central al Enel de la Roma, unde va prelua o noua functie de conducere in cadrul Grupului Enel", arata compania.

Cosarca a lucrat la mai multe televiziuni, precum National TV, TVR si Antena 1, a fost membru al Consiliului National al Audiovizualului si a predat un curs de comunicare la Universitatea Bucuresti.

In luna iunie el a fost numit in functia de vicepresedinte al organizatorului de evenimente Forum Invest.

Enel detine in Romania trei foste filiale de ditributie si furnizare a energiei ale companiei de stat Electrica, respectiv Muntenia Sud, Banat si Dobrogea, si opereaza peste 93.000 kilometri de retele electrice.

Grupul are pe piata romaneasca 2,56 milioane de consumatori, iar anul trecut a consemnat venituri de 850 milioane euro si un profit inainte de dobanzi, taxe, depreciere si amortizare de 154 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri