Kanal D se afla in discutii cu mai multi investitori pentru stabilirea unor posibilitati de colaborare, a anuntat compania intr-un comunicat. Proprietarii postului de televiziune sunt asistati de Raiffeisen Investment.

“Kanal D a fost abordat de mai multi investitori in ultimele 12 luni si trateaza aceste intentii in mod profesionist prin numirea unei companii de consultanta in investitii, pentru a intermedia si a oferi sprijinul in gasirea celor mai profitabile oportunitati de colaborare. Cu toate acestea, in acest moment, actionarii Kanal D nu au luat nicio decizie privind crearea unui nou parteneriat si cu atat mai putin privind schimbarea pachetului majoritar de actiuni si a proprietatii”, se arata in comunicatul de presa.

“Stadiul discutiilor este atat de incipient incat chiar nu se pot face comentarii”, a spus pentru Wall-Street Ioana Filipescu (foto), managing director la Raiffeisen Investment Romania.

Reprezentantii postului de televiziune precizeaza ca isi vor respecta planul de afaceri si ca nu si-au schimbat targetul privind performantele financiare. “Suportul oferit postului de televiziune Kanal D va continua si pe viitor pentru realizarea obiectivelor strategice ale companiei si planurilor de dezvoltare fara a prognoza nicio reducere a operatiunilor. In plus, compania isi va mentine acelasi nivel ridicat al investitiilor in productiile locale, care reprezinta un procent semnificativ in grila postului”.

Kanal D a fost lansat pe piata in 2007 si este detinut de catre compania turca Dogan Group si de catre cea elvetiana Ringier. In 2009, postul de televiziune a avut o cifra de afaceri de 11,5 milioane euro si pierderi de 12,4 milioane euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Fara underwriting, antreprenorii romani nu fac exit pe bursa