Agentia de media Velvet Media a fuzionat prin absorbtie cu agentia de publicitate Friends Advertising, potrivit unei notificari din Monitorul Oficial. Friends Advertising va prelua toate proiectele si echipa Velvet Media.
Actionarii Velvet Media, agentia Friends Advertising si IMSG (International Marketing & Sales Group), au hotarat absorbtia Velvet Media de catre Friends Advertising. Compania IMSG, specializata in servicii de marketing si vanzari, listata la bursa din Londra, se regaseste si in actionariatul Friends Advertising.

Departamentul de media al Friends Advertising va fi condus de catre Nicu Stancescu, New Business Director, recrutat in luna mai de pe pozitia de coordonator regional la Canon.

Firends Advertising a raportat, in 2009, afaceri de 904.000 euro, in scadere cu circa 65% fata de 2008, si pierderi de aproximativ 40.000 euro. Velvet Media a avut anul trecut o cifra de afaceri de 221.000 euro, in scadere cu 86% fata de 2008, si pierderi de 70.000 euro.

Friends Advertising a fost infiintata in 2003, in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca. In ultimii trei ani, agentia a deservit clienti precum Unilever, Canon, Tina R, Intersnack, Siemens Romania, Libra Bank, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, A&D Pharma, Cris-Tim.

Velvet Media s-a infiintat in 2004 de catre o echipa de seniori in media. In 2007 au format un parteneriat de business cu IMSG, un grup de companii din domeniul comunicarii focusat pe piete emergente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri