Acasa TV a inceput sa emita HD prin UPC. Urmeaza si alti operatori.

Postul de televiziune Acasa TV, parte a companiei de Pro TV, a inceput sa emita in format de inalta definitie, deocamdata canalul fiind disponibil doar pentru abonatii operatorului UPC Romania, al doilea furnizor de servicii de televiziune pe piata locala. Insa in curand postul va fi si in oferta altor operatori care ofera televiziune de inalta definitie, celelalte doua companii care au lansat servicii HD la nivel national fiind RCS&RDS si Romtelecom.

Dupa ProTV si Sport.ro, Acasa TV este cea de-a treia televiziune apartinand companiei Pro TV care incepe sa emita HD.

Telespectatorii postului vor putea urmari din aceasta toamna "Iubire si onoare", prima telenovela romaneasca filmata in format de inalta definitie.

Programul Acasa TV HD este disponibil pentru abonatii Digital TV Medium si Large cu HD sau cu DVR+HD, atat in cazul achizitionarii exclusive a serviciilor de televiziune cat si in cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Pretul optiunii UPC HD este de 18,6 lei, cu TVA.

Prin adaugarea acestui program UPC ajunge la 11 canale HD. Operatorul a lansat televiziunea HD in toamna anului trecut, iar sfarsitul lunii iulie numarul abonatilor la optiunea HD TV era de 13.000.

"In acord cu parteneriatele noastre deja greate, AcasaHD va fi disponibil foarte curand si prin ceilalti operatori de cablu care ofera canale de televiziune in format HD. Atat noi cat si partenerii nostri depunem eforturi pentru ca AcasaHD sa fie disponibil la o calitate inalta a transmisiei in cat mai multe case din Romania", a declarat pentru Wall-Street Florin Turcila, manager distributie PRO TV SA.

Ceilalti operatori care ofera servicii de televiziune de inalta definitie la nivel national sunt RCS&RDS (pentru abonatii de cablu) si Romtelecom, pentru abonatii de televiziune digitala prin satelit si televiziune prin internet (IPTV).

Sursa foto: UPC Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri