Jurnalistul Robert Turcescu a semnat un contract cu postul de televiziune B1 pentru realizarea unei emisiuni incepand cu sfarsitul lunii septembrie.

Contractul se intinde pe o perioada de trei ani, Robert Turcescu urmand sa realizeze un talk-show de o ora, in prime-time, de luni pana joi, la postul B1.

Robert Turcescu a parasit Realitatea TV si Realitatea FM in luna august. De atunci, jurnalistul a purtat discutii cu mai multe posturi de televiziune, anunta comunicatul emis de B1. Potrivit aceleiasi surse, B1 i-a garantat lui Robert Turcescu, prin contract, ca va avea deplina libertate editoriala.

Robert Turcescu (35 de ani) are o experienta de 17 ani in presa scrisa, radio si televiziune. A debutat in mass-media, la “Curierul National”, iar mai apoi, a fost redactor/reporter la “Informatia Bucurestiului”, “Ziua” si “Evenimentul Zilei”. In 2004, a relansat, ca redactor-sef, ziarul “Cotidianul”, pe care l-a condus cativa ani mai tarziu si din pozitia de director editorial.

In 2003, s-a alaturat Realitatea TV, unde a lansat si a realizat talk-show-ul “100%”.

Este profesor asociat la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, trainer in programe de dialog si dezbatere al Asociatiei “Erudio” si presedinte al Societatii Jurnalistilor Profesionisti din Romania.

B1 este un post de televiziune generalist, a carui licenta audiovizuala apartine companiei News Television (Romania) SRL. In anul 2004, News Corporation, compania media fondata de Rupert Murdoch, a achizitionat 12,5% din pachetul de actiuni al postului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Discovery respinge propunerea Telekom de pachet suplimentar