Sorel Radu, managing partner al companiei de cercetare eResearch, va coordona, in calitate de consultant, constituirea regiei Media Point care va vinde publicitate pentru produsele Adevarul Holding, scrie paginademedia.ro.
Media Point este detinuta, in procent majoritar, de catre Odyssey Communication, agentia care gestioneaza bugetul de media al Adevarul Holding.

Sorel Radu a fost anterior director de vanzari al grupului Realitatea-Catavencu si al MediaPro. Potrivit paginademedia.ro, el va atrage pentru Media Point o parte din fosta echipa de vanzari de la Realitatea-Catavencu. Unul din numele vehiculate pentru conducerea Media Point este Irina Morosanu, in prezent director de vanzari la F5 X Media, regia de vanzari online din grupul Realitatea Catavencu.

Sursa foto: AdPlayers.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri