Revista blogurilor de business

Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Jurnalistul Ion Cristoiu a transmis un comunicat privind desfasurarea procesului sau in care erau reclamati initial Radu Moraru si Corneliu Vadim Tudor. Acuzat de liderul PRM ca ar fi fost securist, Cristoiu a obtinut de la CNSAS dovada ca Vadim a vorbit ca de obicei din imaginatie, scrie Reporter Virtual.

Paginademedia.ro scrie despre prima campanie de imagine din istoria Tarom, dar si despre faptul ca presedintele Basescu nu considera "morala nici un fel de taxa la TVR si Radioul public".

• Media Point, companie detinuta de agentia de publicitate Odyssey, va administra vanzarile de publicitate pentru produsele grupului Adevarul, titreaza Pahomi.ro. Compania are ca obiectiv declarat vanzari de 10 milioane de euro in 2011.

• Si Orlando.ro scrie de Media Point, care se va alatura in cadrul unui parteneriat noului proiect lansat de Dragos Stanca, regia de publicitate q2m.ro.

Radugeorgescu.ro scrie, la randul sau, despre pozitiile de BizDev (Business Development) si CorpDev (Corporate Development) in cadrul unei companii; ce insemna acestea si ce atributii au persoanele care ocupa o astfel de pozitie.

Hymerion.ro vorbeste despre "Lungul drum de la dosarul de credit la bonusul bancherului". Potrivit acestuia, angajatii bancilor, in goana dupa bonusuri, ieseau in piata si vindeau aproape orice si oricui. "S-au trezit cei de la banca cu clienti carora li se facusera oferte pentru corporate, desi ei erau IMM (si invers) ca angajatii erau disperati. Totul pentru bonus, totul pentru victorie".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri