• Pe blogul casei de avocatura Bostina si Asociatii citim despre asigurarea obligatorie a locuintei, intr-un articol scris de Ovidiu Tibuleac, avocat partener si coordonator al Departamentului Asigurari si Pensii Private.

Businessday.ro scrie despre Salariul mediu pe economie – un indicator care devine din ce in ce mai irelevant.

• Pe blogul piticu.ro a fost publicata o postare despre cauza erorilor Twiter. "Twitter are in spate o uzina uriasa, o intreaga nebunie de servere aflate intr-un cloud, intr-o solutie de clustering inovatoare. Nimeni pana la ei n-a avut nevoie de o procesare la acest nivel. Nimeni n-avea nevoie de raspuns atat de rapid in real time".

Citeste si:

• Razvan Pascul scrie pe blogul sau impresii de calatorie din Belfast, Irlanda de Nord. "Mi-a placut Belfast-ul. Am plecat acum cateva zile cu ideea preconceputa ca este un oras al vesnicelor conflicte de strada, insa am gasit un oras linistit, curat si cu oameni care isi traiesc viata".

• Petrisor Obae a publicat pe paginademedia.ro un interviu cu Moise Guran, intre TVR si Antena 3: nu vreau sa renunt pentru o iluzie. Trebuie sa vad exact despre ce e vorba la TVR.

• Razboiul economiilor se va duce pe frontul deprecierii monedelor ?, se intreaba Dan Popa pe blogul Hymerion.ro. "Ceva nu e in regula in tot marasmul asta. Japonia a intervenit masiv recent, vanzand 2000 de miliarde de yeni (acum doua saptamani), pentru a frana aprecierea yenului. Practic, a dus cursul de la peste 84 de yeni, de la 82,9 de yeni pentru un USD. Banuiesc ca o interventie similara este iminenta. Japonezii au nevoie de un yen si mai slab decat este acum".