Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei

Citeste despre cele mai importante subiecte tratate in presa de afaceri de astazi.

Curierul National scrie ca "taxarea extrem de agresiva darama angajatorul si angajatul si incurajeaza munca la negru".

Romania are patru austrotrazi de care stiu doar americanii de la Google Earth, care au tinut cont de termenele initiale de finalizare anuntate de autoritati, informeaza Financiarul.

"Evaziunea fiscala a ajuns o problema de securitate nationala", anunta Ziarul Financiar, care il citeaza pe Eugen Radulescu, directorul directiei audit din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

Money.ro subliniaza ca, peste zece ani, retailul va contine rafturi care trimit mesaje, agenti digitali care fac lista de cumparaturi si hamali de mall.

DailyBusiness
incearca sa descopere care este noua miza a proiectului de la Rosia Montana, in conditiile in care pretul record al aurului a modificat semnificativ detaliile jocului.

Gunoaiele bucurestenilor valoreaza 2,5 miliarde de euro, informeaza Capital, care scrie ca, "de cateva luni, consilierii generali refuza sa aprobe strategia de salubrizare a Capitalei, propusa de primarul Sorin Oprescu".

"Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, avertizeaza populatia sa fie atenta la promisiunile ce ar putea aparea in urmatoarea perioada, mai ales ca alegerile urmeaza sa aiba loc in curand", scrie Bursa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri