Lucian Georgescu, jurat la Golden Drum 2010

Lucian Georgescu, Managing Partner GAV, este membru al juriului la Festivalul de Publicitate al Noii Europe "Golden Drum", sectiunea “Campanii de advertising”. Cea de-a 17-a editie a Festivalului se va desfasura in perioada 6-9 octombrie 2010, la Portoroz, in Slovenia.

Veteran al publicitatii romanesti, primul director de creatie roman numit la conducerea executiva a unei multinationale (Graffiti/BBDO - 1999) si primul jurat roman la Golden Drum (2003), Lucian Georgescu este fondator si manager al agentiei GAV, parte a retelei independente Interpartners.

"Se implinesc anul acesta, in octombrie, 17 ani de Golden Drum. Si exact 15 de cand am participat in competitie cu primul spot romanesc, filmat pe super 16, scris de mine si regizat de Bose. Imi amintesc de zilele de festival de atunci. Era mai cald, mai putina lume si mai multi oameni. Se implinesc patru ani de cand nu mai e Bose. Concertul Laibach i-ar fi placut cu siguranta, restul nu", a afirmat Lucian Georgescu.

Juriul sectiunii „Campanii de advertising” de anul acesta este prezidat de Olivier Altmann, Chief Creative Officer Publicis Worldwide. Din juriu mai fac parte Wojciech Dagiel, Creative Director, McCann Erickson, Poland, Aljoša Bagola, Creative Director and Head of Advertising, Pristop, Slovenia si Bechara Mouzannar, Regional Executive Creative Director for Leo Burnett MENA.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri