Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Iulian Comanescu scrie despre "Cum se face televiziune in Romania".

"In ultimele luni, pe fondul discutiilor legate de salarii si pensii s-au facut de multe ori comparatii intre Romania si alte tari din vest in ceea ce priveste nivelul veniturilor populatiei", noteaza Cristian Orgonas pe blogul businessday.ro.

"Protestul de la Finante: despre saracie, sindicalism si demagogie", noteaza Cristian Grosu pe blogul sau. Nu, adevarul nu e, vorba unui prost, la mijloc, si nici la capete. Si de data asta, e undeva, deasupra celor trei (nu doua!) entitati aflate in disputa fiecare dupa stringentele sale, foarte diferite de ale celorlalte doua.

“La ce servesc elicopterele”, explica Vlad Petreanu pe blogul personal. In Bulgaria, fiscul utilizeaza elicoptere pentru a repera proprietatle nedeclarate.

"Dupa plecarea Monei Dirtu, scriam ca e foarte posibil ca Money Express sa dispara", povesteste Bradut Ulmanu pe blogul sau, jurnalismonline.ro. Revista mai apare, insa, iar in ultimul numar exista si un articol in care ii raspund lui Serban Enescu pe teme de blogging.

"De astazi, poti pre-comanda oficial iPhone 4 pe site-ul Vodafone", anunta Cristian Manafu.

"Oricine isi bate joc de televiziunea publica. Pentru faptul ca este platita din banii nostri, parca avem o ura naturala impotriva institutiei publice", comenteaza piticu.ro.

Marius Pahomi scrie despre "Cum se face un trucaj video?".

Radu Georgescu explica exitul ePayment. In primul rand Allegro si ePayment au aceeasi viziune de dezvoltare: acoperirea regionala a CEE cu servicii eCommerce, cu valoare adaugata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri