Dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu contine discutiile pe care omul de afaceri le-a avut in campania electorala si dupa alegeri cu sefii trustului Realitatea Media si cu jurnalisti ai grupului, precum Cornel Nistorescu, Bogdan Chirieac si Corina Dragotescu, potrivit Mediafax.

Una dintre stenograme se refera la o discutie din seara de 24 noiembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu este contactat de Bogdan Chirieac.

"CHIRIEAC BOGDAN : - Asa e. Absolut ! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare… A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o cand a fost suspendat si care apoi a intors-o in favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?

S.O.VANTU - Da, evident.

CHIRIEAC : - Adica dintr-un c… imens in care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dandu-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.

S.O.VANTU: - Mai si ca sa spunem pana la capat, suspendarea a fost facuta ca urmare a aliantelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola.

CHIRIEAC : Da.

S.O.VANTU: - Si am vrut sa-i dau o lectie, dar nu pana la capat.

ICHIRIEAC : - Da, stiu si acest aspect.

S.O.VANTU: - Da, batranelule".

O alta discutie din 30 noiembrie 2009 este cu presedintele Grupului Realitatea-Catavencu, Sergiu Toader, pe tema casetei in care presedintele Traian Basescu apare lovind un copil.


Cititi mai multe pe Mediafax.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
2000 - Falimentul Fondului National de Investitii (FNI)