Agentia SmartPoint, infiintata in 2005, s-a afiliat la ComUnity.pro, o retea formata din agentii independente de PR specializate in domeniul comunicarii high-tech.
Agentiile afiliate ComUnity.pro au fost selectate pe baza recomandarilor presei nationale din fiecare tara. Reteaua lansata anul trecut este reprezentata in 19 tari de catre 18 agentii si recruteaza in prezent parteneri in America de Nord si Sud, Asia, regiunea Pacific si Africa.

“Pentru SmartPoint, avantajele afilierii la ComUnity.pro tin in primul rand de schimbul de experienta si de accesul la proiecte internationale. Cu agentii partenere in regiunea EMEA si o platforma comuna de comunicare, reteaua partajeaza know-how-ul fiecarei agentii astfel incat orice proiect international poate fi implementat rapid la nivel local,” a declarat Anamaria Putinica (foto), PR Director al SmartPoint.

Infiintata in 2005, SmartPoint este o companie independenta de consultanta in comunicare la nivel regional care gestioneaza conturi precum: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony VAIO.

Anul trecut agentia a avut afaceri de 3,23 milioane de euro (760.000 de euro).

In afara de Romania, SmartPoint mai are operatiuni in Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia .

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri