Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Businessday.ro face o analiza a cursului la sfarsitul acestui an. Odata cu venirea toamnei au reinceput discutiile legate de sustenabilitatea unui curs de 4.2-4,3 lei/euro, unii analisti sustinand din nou ideea conform careia valoarea reala a leului se situeaza undeva pe la 4,5-4,6 sau chiar 4,7.

Radu Zilisteanu
ii avertizeaza pe cei care au credite in euro cu privire la cresterea Euribor. Dupa cum se stie, odata cu emiterea Ordonantei 50 din 2010, dobanzile bancare pentru persoane fizice trebuie ancorate intr-un indice neutru, independent de vointa bancilor comerciale. Pentru creditele acordate in euro, ancora este dobanda Euribor la 3 luni (notata Euribor 3M).

Managerul general de la Adevarul Holding Peter Imre s-a decis sa o faca pe ospatarul pentru joi seara, doar pentru cateva ore, pentru a ajuta campania Click “Din inima pentru copii“, scrie Tiberiu Lovin pe blogul personal.

Razvan Pascu publica un reportaj din orasul Cluj-Napoca. La prima vedere, Clujul este un oras curat, ce poarta un pic din linistea oraselelor de provincie dar si un pic din vana marilor metropole. Economia Clujului a fost trasa in sus de dezvoltarea orasului ca centru universitar.

Irina Corcoveanu, Avocat Colaborator Senior, publica pe blogul companiei Bostina si Asociatii un articol cu titlul Legea norocului online. "In mod exceptional sau cu regularitate, cu pasiune sau doar pentru relaxare, apanaj al aristocratiei sau specula a saraciei, jocurile de noroc sunt o realitate sociala incontestabila".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Revista blogurilor de business: "Am incercat si noi si nu a mers"
Setari Cookie-uri