Mara Stoenescu (32 de ani), fostul director de marketing al televiziunii de stiri Realitatea TV intre decembrie 2008 si august anul acesta, este noul client service director al agentiei de publicitate independente Frank.
Managerul a absolvit Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice si are o experienta de aproximativ noua ani in publicitate si media, in acest timp lucrand pentru Lowe&Partners, Next Advertising si pentru grupul Realitatea Catavencu.

Pe de alta parte, in aceasta perioada Mara Stoenescu (foto) a gestionat conturile unor clienti precum Coca-Cola, Timisoreana, Stejar, Axe, Western Union, The Money Channel.

Frank Group este o agentie independenta cu experienta in comunicare strategica, branding, comunicare online (prin divizia Frank Digital), evenimente, promotii si retail marketing (prin MSPS) si relatii publice.

Printre clientii companiei se numara Skoda, Romtelecom, Asirom, Samsung, Kraft Paints, Sprider Stores, Miele, Olympus, Singer, Schenker, Mothercare si altii.

Agentia mai are filiale la Sofia, Chisinau si Atena, dar este prezenta si in Shanghai, Barcelona si New York pentru proiecte online.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri