Mara Stoenescu (32 de ani), fostul director de marketing al televiziunii de stiri Realitatea TV intre decembrie 2008 si august anul acesta, este noul client service director al agentiei de publicitate independente Frank.

Managerul a absolvit Facultatea de Comert din cadrul Academiei de Studii Economice si are o experienta de aproximativ noua ani in publicitate si media, in acest timp lucrand pentru Lowe&Partners, Next Advertising si pentru grupul Realitatea Catavencu.

Pe de alta parte, in aceasta perioada Mara Stoenescu (foto) a gestionat conturile unor clienti precum Coca-Cola, Timisoreana, Stejar, Axe, Western Union, The Money Channel.

Frank Group este o agentie independenta cu experienta in comunicare strategica, branding, comunicare online (prin divizia Frank Digital), evenimente, promotii si retail marketing (prin MSPS) si relatii publice.

Printre clientii companiei se numara Skoda, Romtelecom, Asirom, Samsung, Kraft Paints, Sprider Stores, Miele, Olympus, Singer, Schenker, Mothercare si altii.

Agentia mai are filiale la Sofia, Chisinau si Atena, dar este prezenta si in Shanghai, Barcelona si New York pentru proiecte online.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
InternetCorp relansează retail.ro, proiect de publishing cu noi servicii
Setari Cookie-uri