Rogalski Grigoriu Public Relations, agentia de relatii publice a Tempo Creative Group, va oferi servicii de comunicare corporate si de produs companiei BitDefender Romania, cel mai mare producator de securitate informatica de pe piata locala.

„Securitatea datelor reprezinta o preocupare tot mai mare atat pentru organizatii, cat si pentru utilizatorii individuali. Alaturi de BitDefender, misiunea noastra va fi sa informam utilizatorii cu privire la subiectul securitatii datelor si sa descurajam consumul iresponsabil de internet” a declarat Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu PR.

In conditiile boom-ului retelelor sociale si a extinderii internetului, numarul amenintarilor informatice in Romania s-a dublat in prima jumatate a lui 2010 fata de aceeasi perioada a anului 2009.

BitDefender, companie fondata si detinuta de Florin Talpes, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori IT din Romania, controleaza circa 40% din vanzarile de produse de securitate informatica din Romania. Analistii de la International Data Corporation (IDC) estimeaza piata locala a solutiilor de securitate la aproximativ 12 milioane euro in acest an.

Rogalski Grigoriu Public Relations face parte din cadrul Tempo Creative Group si are o echipa de 15 angajati. Printre clientii agentiei se numara companii din domenii precum cel medical, tehnic, business-to-business, financiar, imobiliar si retail.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Gadgeturi smart pentru o casa inteligenta