Intelegerea dintre Sorin Ovidiu Vintu si Sebastian Ghita este anuntata, chiar in aceste momente, intr-o intalnire cu angajatii Realitatea TV.

Contractul cu Sebastian Ghita este pe o perioada de cinci ani, scrie Paginademedia.ro

"Ma intereseaza profitul", a declarat Sebastian Ghita, la intalnirea cu angajatii Realitatea. El a adaugat ca vrea sa extinda regional Realitatea TV si ca vrea sa lase grupul de presa mostenire copiilor, scrie Realitatea.net.

Consiliul de Administratie al Realitatea Media a semnat astazi un contract de management cu Divizia Media a grupului Asesoft, compania condusa de Sebastian Ghita. Contractul, in valoare de 75 de milioane de euro, a fost semnat pe o perioada de cinci ani.

Citeste si:

Potrivit reportervirtual.ro, Ghita s-a angajat sa investeasca 100 de milioane de euro in cinci ani in aceasta afacere (75 de milioane reprezinta investitii in trust, iar restul plati dupa un calendar ), perioada in care Sorin Ovidiu Vintu nu va mai avea nicio legatura cu grupul pe care l-a fondat, chiar daca isi va pastra actiunile.

Omul de afaceri Sebastian Ghita a mai fost implicat in tranzactia anului in retailul electroIT romanesc, prin care Asesoft a preluat Flanco.