BusinessDay.ro scrie despre faptul ca Ministerul de Finante a publicat ieri datele privitoare la executia bugetara pe primele 9 luni din 2010, iar vestile sunt atat bune, cat si proaste. Printre vestile bune se numara si: veniturile bugetului general consolidat au ajuns in septembrie la 14,1 mld. lei, cifra in crestere cu 13% fata de septembrie 2009 si cu 5% peste nivelul din septembrie 2008.

Dragos Stanca scrie pe pagina personala de Internet despre primul workshop sustinut in Romania de Facebook si ii indeamna pe cititorii sai sa participe la acest eveniment. "Chiar daca prima zi de RoNewMedia, dedicata conferintelor, are mai mult “sclipici”, ziua a 2-a, dedicata Workshopurilor, e cea care se adreseaza lucrurilor ceva mai profunde".

Razvanpascu.ro scrie ca pana pe data de 15 noiembrie va puteti inscrie in competitia de tranzactionare pe Bursa de Valori, avand sansa sa castigati premiul de 1.500 lei intr-un cont real de tranzactionare pe bursa sau carti de business. Competitia este o ocazie deosebita pentru tinerii care doresc sa afle informatii despre Bursa de Valori si sa testeze tranzactionarea online pe bursa.

• Blogul institutului Ludwig von Mises Romania recomanda cititorilor sai un articol publicat pe Money.ro, care prezinta o parte dintre argumentele sustinute de profesorul de economie Huerta de Soto la conferitele sale din Romania: "Bancile centrale ar trebui sa dispara. Sunt cauza tuturor recesiunilor"