Afla care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
BusinessDay.ro face o scurta retrospectiva a datelor economice aparute recent.

Dan Popa scrie pe blogul sau, Hymerion Solutions, despre raspunsul primit de Comisia de Buget Finante si Banci din Camera Deputatilor de la Ministerul de Finante privind impactul fiscal al Ordonantei 50.

Societatea Academica din Romania (SAR) a organizat recent o masa rotunda pentru discutarea acestui raport despre educatie. Raportul incepe bine, aratand nevoia presanta a angajatorilor pentru personal cu abilitati cognitive elevate. Si arata ca aceasta nevoie nu este satisfacuta de sistemul de invatamant, se arata pe Logica Economica.

Riscograma.ro
scrie ca scandalul Alro este doar ultimul episod dintr-un serial de capa, spada si tradare financiar-contabila vechi de 40 de ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri