Circulatia pe Transfagarasan va fi blocata temporar pe doua portiuni, in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie, pentru filmarile la pelicula "Ghost Rider- Spirit of Vengeance", cu Nicolas Cage in rolul principal, scrie 9AM.ro.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges, intre 30 octombrie si 6 noiembrie, circulatia va fi blocata zilnic, de la ora 9.00 la ora 16.00, intre kilometrii 56 si 62, de la intrarea in cheile Argesului pana la Barajul Vidraru.

De asemenea, circulatia va fi inchisa, in acelasi interval orar, in zilele de 30 si 31 octombrie, intre kilometrii 108 si 116, de la Cabana Capra la intrarea in tunelul de la Balea. Pe acest ultim tronson, masura devanseaza cu doua zile inchiderea oficiala a circulatiei pe perioada de iarna.

Sursa foto: imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri