Vezi ce subiecte trateaza astazi blogurile de business.

•Guvernatorul a lasat politeturile deoparte: “Voi, cei din media, credeti ca sunteti mimoza publica” , scrie Dan Popa, pe blogul Hymerion.ro "Rareori l-am auzit pe Guvernatorul Isarescu rastindu-se la reprezentantii media. De regula cu un discurs aristocratic, Isarescu facea evident nota discordanta cu oamenii din zona politica. Joi insa, surpriza a fost totala".

• Pe riscograma.ro gasim 5 motive pentru care SUA au inceput bombardamentul cu dolari si care va fi rezultatul. "2,5 miliarde de dolari pe zi timp de opt luni, adica in total 600 de miliarde. Atat va tipari pentru inceput Rezerva Federala americana pentru a… oficial pentru a evita deflatia. Neoficial se vor intampla multe, anticipate sau nu".

Razvan Pascu scrie pe blogul sau impresii de calatorie din Istanbul. "Vreau sa va povestesc despre doua locuri foarte speciale din Istanbul: Marele Bazar si Bazarul de Mirodeni".

Businessday.ro scrie ce dobanda au creditele ipotecare in Germania si Austria, in conditiile in care subiectul dobanzilor a fost unul extrem de discutat in ultima vreme, multi facand comparatii intre dobanzile din Romania si cele practicate in alte tari din UE.

• Google si Yahoo! “ataca” Romania, scrie Dragos Stanca, pe blogul sau. La o zi dupa anuntul Google referitor la deschiderea biroului in Romania, Yahoo revine cu planuri concrete de lansare a versiunii in limba


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"