Revista blogurilor de business

Citeste aici care sunt subiectele tratate astazi pe blogurile de business.

• "Industria creste, dar comertul cu amanuntul ramane pe minus" - scrie BusinessDay.ro, intr-o analiza despre datele INS pe luna septembrie.

Manafu.ro
publica o analiza asupra pietei de social media din Romania. "A inceput o noua luna, vin iar cu un set de informatii despre social media la noi in tara. Ca de obicei, datele provin de la SATI, Google AdPlanner si ZeList. Desi inca un nume necunoscut pentru multi, TPU.ro creste foarte frumos, depasind pragul de 1,5 milioane de vizitatori unici. La randul sau, Facebook are mari sanse sa treaca de pragul de 2 milioane de conturi deschise din Romania pana la finalul anului".

• "Antreprenoriatul social, chiar exista?" - scrie Bobby Voicu. "Antreprenoriatul social reprezinta antreprenoriatul care are ca efect secundar (sau chiar primar) faptul ca rezolva o problema a societatii: repara scoli cu fonduri europene si CSR sau asigura locuri de munca in zone defavorizate ducand acolo productia".

• Razvan Pascu publica impresii de calatorie: o zi la Bratislava. "Spre deosebire de «sora» din cealalta jumatate a fostului stat Cehoslovacia (Praga), atmosfera din Bratislava nu difera foarte mult de cea din Bucuresti".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri