Reteaua de cinematografe, al carei spatiu publicitar este administrat de New Age Media, acopera astfel opt orase - Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Bacau, Pitesti, Arad si Baia Mare - cu un numar de 88 de ecrane care reprezinta 61% din salile cinematografelor de tip multiplex din tara noastra.

“Audienta cinematografelor din Romania a cunoscut o crestere impresionanta incepand din 2007, pe masura ce s-a dezvoltat si infrastructura, fapt ce dovedeste apetenta publicului roman pentru mersul la film”, a declarat Raluca Demetriade, director de vanzari New Age Media Romania.

Cinematograful din Baia Mare este cel de-al treilea multiplex pe care Cinema City il deschide in 2010, dupa cele din Sun Plaza Bucuresti si Atrium Mall Arad. Anul trecut audienta s-a ridicat la peste 1,5 milioane de spectatori, aproape 30% din intreaga audienta inregistrata in cinematografele romanesti, potrivit Centrului National al Cinematografiei.

Citeste si:

Parte din grupul Cinema City International, New Age Media a fost infiintata in 2007, ca regie de media a retelei pe plan local. New Age Media mai are birouri in Polonia, Ungaria si Cehia.

Vedeti aici cum arata primul mall din Maramures