Media Direction are din aceasta toamna o noua echipa de conducere, coordonata de Oana Padure, din pozitia de director general.
Cu peste 10 ani de experienta in industria de comunicare, in special in media si strategie, Oana Padure (foto) a infiintat si coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, a gestionat activitatile regionale de media pentru clienti multinationali si a adunat un portofoliu in care se regasesc clienti precum: Beiersdorf, Johnson Wax, Kraft, Piraeus Bank, MoneyGram, Brown Forman, JTI, SABMiller, Lavazza, Real Hypermarket, Lafarge, Fashion House Outlet.

Din noua echipa de conducere a agentiei mai fac parte Cristina Sindila (media buying director) si Roxana Panturoiu (client service director).
Cristina Sindila a coordonat activitatile de media pentru clienti precum P&G, Unicredit, Zapp, Nokia, Petrom, Brau Union.

La randul sau, Roxana Panturoiu a coordonat in ultimii doi ani si jumatate activitatile de media pentru contul Romtelecom si a gestionat conturi precum Zapp, Citroen, Pfizer, Samsung, American Express, Perfeti Van Melle, Kraft sau Unilever - pe care l-a coordonat si la nivel international pe anumite branduri.

Echipei de seniori ai Media Direction i se alatura Mirabela Pricopi, in pozitia de group account director.

Media Direction a fost infiintata in anul 2001 si este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media - buying, planning, strategie, research si digital.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri