Cu o experienta de peste zece ani in marketing, media si advertising Mihaela Grafu (foto) a mai lucrat in companii precum Edipresse AS, NetBridge Investment sau Adevarul Holding.

De asemenea, Iuliana Ghiorghita este incepand cu luna noiembrie noul account manager al agentiei. Ghiorghita si-a inceput activitatea in grupul Realitatea-Catavencu in februarie 2008, ocupand functia de traffic manager in cadrul regiei de vanzari F5Xmedia.

Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), Facebook si Miniclip.com.

De asemenea Thinkdigital si-a dezvoltat si o retea de siteuri internationale care contine aproximativ 300 de site-uri precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com. Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 4,2 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 7,5-8 milioane utilizatori de Internet pe plan local.