Revista blogurilor de business

Citeste aici care sunt subiectele tratate astazi pe blogurile de business.

• Facebook Places, cadou de Craciun pentru romani!, informeaza refresh.ro. Serviciul Facebook Places ar putea fi introdus si in Romania inainte de sarbatorile de Craciun, potrivit lui Mark Cowan, head of emerging markets EMEA Facebook. Facebook Places a fost lansat in Statele Unite in vara acestui an, amenintand astfel servicii independente, precum foursquare.com.

• Homeschooling, o idee peste puterea de intelegere a unui socialist, scrie sound-economics.ro. E foarte complicat intr-o societate etatizata complet, sa explici poporului de ce nu guvernul este sansa lui la dreptate, obiectivitate, egalitate, speranta s.a.m.d. De ce nu guvernul este cel care trebuie sa-i sara in aparare cand i se intampla nedreptati, sau de ce nu guvernul este cel care poate imparti sanatatea, educatia sau securitatea intr-o societate.

• Avem sau nu nevoie de un salariu minim pe economie? spune businessday.ro. Ce inseamna de fapt “salariu minim”? Inseamna ca un angajat full-time nu poate primi pentru munca sa o remuneratie mai mica de X lei, indiferent de munca depusa si de valoarea adaugata pe care o genereaza. Mai mult, cel putin in Romania, acest X nu se stabileste pe criterii economice ci sociale si in functie de interesele de moment ale partidelor aflate la putere.

• Razvan Pascu scrie pe blogul lui, Vrei sa mergi la New York? Ia parte la Invazia Britanica! Agentia de turism GoTravel a lansat la inceputul lunii noiembrie un concurs prin care isi face intrarea in Social Media. De acum vom putea afla informatii despre ofertele turistice GoTravel pe Facebook si pe Twitter, 2 medii online din ce in ce mai folosite pentru promovare de catre companiile din Romania.

• Galaxy S – aproape 6 milioane vandute, scrie Dan Dragomir. “Suntem in situatia in care am fi vrut sa avem stocuri mai mari”, a declarat un oficial Samsung. Circa trei milioane de terminale Galaxy S s-au vandut in SUA, iar cifra reprezinta jumatate din vanzarile totale inregistrate de smartphone, conform TelecomPaper. Toti operatorii spun ca au avut vanzari foarte bune de Galaxy S.

Manafu intreaba Cum va suna ‘Selective Paste’? Ar putea fi un add-on de browser sau o aplicatie pentru mobil! Nu stiu, poate exista deja sau are alta forma! Stiu insa ca mie mi-ar placea sa o folosesc si chiar sa lucrez la ea. Despre ce e totusi vorba?


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri