Totodata, Tim Forbes, fratele lui Steve Forbes, a renuntat la pozitia de director operational executiv, care nu va mai exista in conducerea companiei.

Steve Forbes a pastrat pozitiile de presedinte al Consiliului de Administratie si redactor-sef al Forbes Media, iar fratele sau ramane presedinte al diviziei Forbes Digital si membru in CA al grupului.

Revista Forbes a fost fondata in anul 1917 de B.C. Forbes, care a pus bazele unui imperiu media prezidat si condus de urmasii sai.

Revista bilunara Forbes are un tiraj de peste 900.000 de exemplare, iar site-ul publicatiei este accesat de 18 milioane de vizitatori unici pe luna.
"Ideea e sa fie adusa energie din afara pentru a completa lucrurile excelente pe care le-au facut cu platforma si pentru a creste valoarea", a declarat Perlis pentru Reuters intr-un interviu telefonic.

Citeste si:

Perlis a ocupat anterior pozitia de egneral partner la SoftBank Capital, fond care a investit in companii online de stiri si informatie, precum Beliefnet, Huffington Post si Associated Content.

Anterior, el a fost presedinte si director general la IDG Petersborough, publisher al Gentleman's Quarterly.

Pe langa revista si site-ul Forbes, grupul Forbes Media publica de asemenea revistele ForbesLife si ForbesWoman si detine site-urile RealClearPolitics.com si RealClearSports.com.