• De pe pagina personala de Internet a lui Dan Popa aflam ca documente secrete apartinand Bancii Centrale ale Canadei au fost furate chiar din geanta Guvernatorului, iar disparitia acestora nu pun in pericol pietele sau stabilitatea economiei, din Guvernatorului Bancii Canadei i-au furat slana secreta si ceapa din geanta.

• Orlando Nicoara scrie astazi despre faptul ca Intact Interactive nu mai vrea sa fie regie. Ceea ce se stia in piata s-a confirmat printr-un post pe blogul Intact Interactive, divizia online a grupului Intact renunta la activitatea de regie si se concentreaza doar pe dezvoltare pentru siteurile din grup.

• Cristian Manafu anunta astazi pe blogul sau un pas nou in cariera sa. "De fapt, nu e chiar nou pasul, e mai degraba oficial. Si nici nu pot spune ca e vorba de cariera, ci mai degraba de antreprenoriat. Din noiembrie 2010, sunt certificat de CNFPA ca formator (trainer), dupa un program urmat la Institutul Roman de Training", precizeaza Manafu.

Andreea Vass isi prezinta pe blog parerea cu privire la desemnarea sa in fruntea clasamentului Top „sexy” femei de pe scena politica: "o constructie falsa, o mare dezamagire, o aparenta gaunoasa care incurajeaza o superficialitate pe care noi de mult nu ne-o mai putem permite".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Coronavirus în Italia: filmările la următorul "Mission: Impossible", întrerupte
Setari Cookie-uri