Citeste care sunt cele mai interesante subiecte abordate astazi.
• BusinessDay propune o analiza comparativa privind volumul de exporturi realizate de Romania versus alte tari. "Astfel, in acest an, exporturile vor totaliza aproximativ 35 miliarde euro sau echivalentul a 30-31% din PIB, un nou record istoric din punctul de vedere al sumei, insa daca ne raportam la ponderea in PIB, nu vom face decat sa ne apropiem de nivelul inregistrat in 2004", subliniaza Cristian Orgonas.

• De pe reflectiieconomice.zilisteanu.ro aflam mai multe detalii despre infiintarea Autoritatii Bancare Europene. "Consiliul UE a adoptat, miercuri, legislatia de constituire a Consiliului European pentru Riscuri Sistemice si a celor trei noi autoritati de supraveghere financiara, intre care si Autoritatea Bancara Europeana".

• Manafu lanseaza o intrebare pentru cititorii sai: "Ai apela la un broker pentru servicii bancare?".

Dan Popa scrie despre firmele de colectare de debite, pornind de la o experienta persoanala. "Am aflat ca treburile sunt uneori mult mai hazlii, alteori mult mai dramatice. Ca unii isi suna chiar si colegi din banci sa le aminteasca de credite inexistente. Alteori, debitorul e mort de doi ani".





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri