Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

• Din BusinessDay.ro aflam ca, in luna octombrie, restantele la banci au crescut cu 237 milioane lei. Conform datelor BNR publicate astazi, in luna octombrie totalul restantelor la banci inregistrate de populatie si agentii economici a ajuns la 15,9 miliarde lei sau 7,64% din soldul total de credite, in crestere usoara fata de cele 15,67 miliarde inregistrate in luna anterioara. In acelasi timp, in ultima luna soldul de credite a scazut cu 1,1 miliarde lei, de la 209,4 la 208,28 miliarde.

• Pe riscograma.ro aflam de ce actualul vot uninominal este cel mai bun posibil. "La prima vedere, sistemul de vot care functioneaza acum in Romania poate parea inept si schiop. Dar atunci, de ce tocmai politicienii il urasc cel mai mult?", se intreaba autorul postului.

Razvan Pascu povesteste pe pagina personala de Internet ca, in urma unui articol scris saptamana aceasta pe site-ul www.StiuUnLoc.ro a decis sa mearga la Ateneul Roman la un concert de pian sustinut de 2 dintre cei mai celebri pianisti contemporani (un roman stabilit la New York -Matei Varga si un sud-african -Ben Schoeman), in urma caruia se intreaba: Cat de profitabila este investitia in educatie?

Pahomi.ro scrie astazi despre un serviciul lansat de Hostway, care aduce trei inovatii importante pentru industria de hosting: pachetele sunt vandute in functie de numarul de afisari realizate de site-ul gazduit, resursele de server sunt nelimitate pentru fiecare client si performantele de hosting sunt garantate prin intermediul unei tehnologii noi.

Cristian Manafu posteaza astazi pe blogul personal spotul Ciuc in care Bogdan Naumovici ne spune de ce ii place lui berea. "Am baut prima bere cu Bogdan Naumovici, cred, in ’98. A dat-o el, ca lucra deja la Leo Burnett, iar eu eram student", isi aminteste Manafu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"