Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Johary Rafidison, Social Media Manager la Mediaedge:cia UK, vine in premiera in Romania pe 10 decembrie in calitate de invitat special la Social Networks Strategy, scrie Marius Pahomi pe blogul personal. Johary va impartasi publicului pasii esentiali pentru a dezvolta cea mai buna strategie de social media, componenta devenita esentiala in promovarea online a brandurilor.

Steven van Groningen scrie pe blogul sau care este motivatia pentru care se duce la banca in fiecare zi si mentioneaza ca primul sa gand dimineata nu este legat de cum sa faca mai multi bani.

Nokia, partener traditional al NetCamp, relanseaza programul “Bloggeri oficiali“, cu ocazia noii editii de pe 8 decembrie. Patru bloggeri pasionati de tehnologie, Interent si gadget-uri vor primi acces gratuit la eveniment si vor fi dotati pentru o zi cu un Nokia N8 pentru a surprinde prin fotografii si inregistrari video spiritul evenimentului, relateaza Cristian Manafu pe blog.

Doua din zece conturi de Facebook sunt atacate informatic, afirma BitDefender, a carei aplicatie de securitate, safego, a scanat in ultima luna peste 30 de milioane de obiecte de pe aceasta retea de socializare, scrie Victor Kapra pe blogul sau.

DealBook.ro scrie despre recrutarea lui Mihai Mares, fost Managing Partner Garrigues Romania, impreuna cu fosta echipa de avocati locali a casei de avocatura spaniole, de catre Musat & Asociatii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"