Cu o experienta de 16 ani in marketing, trade-marketing si comunicare, Radu Toncu a lucrat atat in agentii de publicitate precum D’Arcy, Leo Burnett, Mercury360 sau Punct, precum si inmediul corporatist (Romtelecom) si in firme de consultanta. Printre clientii pentru care a lucrat Toncu se numara Antena 1, Brau Union, Connex, ING Bank, Kraft, P&G, Philip Morris, Philips, SAB Miller, Sony-Ericsson, Starfoods si Zapp. In Romtelecom, Toncu a ocupat pozitia de marketing services manager unde a coordonat activitatea echipei de marketing si comunicare pe segmentul business.

”Venirea mea la Grapefruit e o intoarcere la dragostea dintai, agentia”, spune Radu Toncu.

Echipa Grapefruit numara in prezent 16 angajati in cele doua birouri din Bucuresti si Iasi. Cu 11 ani de prezenta pe piata de branding, agentia a raportat in 2009 o cifra de afaceri de 690.000 euro.

Grapefruit a lucrat cu peste 200 de clienti, in peste 500 de proiecte pe 4 continente. Printre clientii Grapefruit se numara Antibiotice, BancaTransilvania, Dacia, E.ON, Heidi, Labormed, NNDKP, OTP Bank, Pepsi Americas, Petrom, Renault, Tuca Zbarcea si Asociatii, UPC.