Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Victor Kapra scrie pe blogul personal despre povestile cititorilor despre computere. "Astazi si maine mai puteti trimite povestiri despre prima voastra experienta cu computerul, la comentariile acestui post sau pe acesta pagina de Facebook. Cele mai bune povestiri vor fi incluse intr-un e-book international, iar cea mai buna va fi premiata cu un Tablet Folio", scrie Kapra.

Atentie la “cartea postala” infectata, avertizeaza Dan Dragomir pe blogul sau.

Bogdana Butnar la Workshops, despre retele sociale, Facebook samd, anunta Bobby Voicu. Bogdana este unul din oamenii foarte vocali cand vine vorba despre retelele sociale, modul lor de folosire si pericolele care vin odata cu utilizarea lor.

3 milioane (3,000,000) euro vor fi investiti in platforma Corect.com pana la finele lui 2011, afirma Orlando Nicoara pe blogul sau.

Este Romania doar o tara de consumatori?, se intreaba Cristian Orgonas pe blogul personal. Se emit tot mai des pareri conform carora Romania nu este decat o tara de consumatori, o piata de desfacere pentru marile concerne de afara.

Adevarul: un model de succes in print. Sau nu, scrie Zoso.ro. Ziarul “Adevarul” are in numarul de azi 48 pagini. Din acestea, 24 sunt cu reclama. Din aceste 24 de pagini de reclama, 14 sunt cu reclame interne. Mic.ro, carti, dvduri, probabil chestii culturale de prin Click, alte produse ale trustului Adevarul Holding.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Revista blogurilor de business: ,,Am incercat si noi si nu a mers"