MobileDev, evenimentul comunitatii dezvoltatorilor de aplicatii mobile, scrie manafu.ro. MobileDev isi propune sa aduca in acelasi loc dezvoltatori de aplicatii mobile pentru iPhone, Ovi, Android si Windows Phone 7, creand un spatiu pentru a impartasi experiente si idei si o oportunitate de networking.

Logec.ro a postat un material despre Legea mamelor si consecintele nefericite ale iluziei etatiste. Guvernul discuta reducerea concediului acordat tinerelor mame. Asa cum am mai spus, miscarea se inscrie intr-o evolutie mai larga la sfarsitul careia populatia va ramane… si cu banii luati si fara sa primeasca un cadou de la stat.

Un nou tip de job: Social Media Virtual Assistant, povesteste manafu.ro. Sabina este formata academic si profesional in domeniul comunicarii si PR-ului. A descoperit retelele sociale in 2008 si de atunci si-a propus sa se specializeze in social media. In calitate de freelancer, promoveaza pe internet conturi de cabinete stomatologice, magazine de IT, de bijuterii, vedete, cofetaria familiei si mai ajuta cateva pagini cu cresterea numarului de fani.