AXA Life Insurance, parte a AXA Group, unul dintre liderii pietei modiale financiare si de asigurari, a intrat incepand cu luna decembrie in portofoliul Saatchi & Saatchi.

Agentia va concepe campania de lansare AXA Life Insurance pe piata locala, oferind servicii integrate de comunicare si strategie, prin intermediul companiilor din cadrul grupului.

„AXA Life Insurance isi doreste sa aiba o lansare puternica in toate canalele media pentru a aduce brandul AXA pe piata din Romania, in 2011. Pentru acest proiect am considerat ca Saatchi & Saatchi este partenerul cel mai potrivit, datorita intelegerii domeniului in care ne desfasuram activitatea si echipei dedicate care ne-a propus un concept inovator”, declara Andra Besliu, Head of Marketing Office.

Echipa dedicata derularii campaniilor planificate pentru anul 2011, este formata din 33 de specialisti din toate diviziile Saatchi & Saatchi, atributiile de coordonare revenind lui Jorg Riommi - Creative Director, Carmen Sterian - Group Account Director, Madalin Nitis - Account Manager, Claudiu Petria - Account Executive.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Filiala din Romania a grupului AXA a fost preluata de catre VIG
Setari Cookie-uri