Incepand cu februarie 2011, Bergenbier S.A., producatorul marcilor Bergenbier, Noroc, Beck’s, Stella Artois, Lowenbrau si importator al marcilor belgiene Leffe si Hoegaarden, parte a grupului StarBev, va colabora cu agentia Initiative pentru toate activitatile de media ale companiei, respectiv strategie, planificare si achizitie de spatiu publicitar.

In ultimii 3 ani, serviciile de media ale Bergenbier S.A. au fost furnizate de Starcom, parte din grupul Leo Burnett. ,,Decizia de a incepe parteneriatul cu Initiative vine in urma unui proiect dezvoltat la nivel de grup, prin care StarBev si-a propus sa consolideze serviciile de media in cadrul IPG Media (Universal McCann si Initiative). Dorim sa ii multumim Starcom pentru colaborarea din ultimii 3 ani si pentru proiectele frumoase dezvoltate impreuna”, a declarat Tiberiu Mercurian, director de marketing al Bergenbier S.A..

Decizia nu afecteaza relatiile companiei Bergenbier S.A. cu agentia de publicitate Leo Burnett, care va continua sa fie agentia de brand si creatie pentru marcile Bergenbier S.A..


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Piata de media incepe sa-si incetineasca cresterea