Revolutia Imperialista continua! Imperialistii se veselesc acum si mai mult, in noua campanie TV dedicata gamei de bauturi alcoolice Imperial, produse de Marex S.A. din Braila. Propaganda TV se desfasoara pe statiile Pro TV, Antena 1, TVR1, TV Sport si Realitatea.

Daca in prima parte a campaniei “Traiasca Imperialismul” au fost puse bazele teoretice ale doctrinei, acum agentura de propaganda Starlink prezinta ideologia de pahar, in mijlocul consumatorilor, acolo unde este locul ei. Cele doua spoturi de imagine, “Lautarii” si “Petrecerea”, surprind viata de zi cu zi a imperialistilor destoinici: dupa o zi de munca serioasa, urmeaza o petrecere serioasa! Si, vorba lautarilor din spot: “Imperial te veseleste, de pe masa nu lipseste!”

Partidul Imperial are un comitet central format din presedinte (Liliana Preda -Marex), secretari generali (Marcel Straut, Eugen Terchila), secretari cu propaganda (Fane si Sega), membri permanenti (Andreea Hascu, Catalin Baciu, Valentin Lica) si colaborationisti (Ovidiu Georgescu - regizor, Max Lemnij - imagine, Laura Georgescu - Baron - casa de productie HiFI).

Traiasca imperialismul!

STARLINK este o agentie full-service, membra a grupului Publicis, ce ofera servicii de cercetare si strategie, creatie, media si productie. De la
inceputul anului, STARLINK si-a imbogatit portofoliul cu noi clienti: Storck (Toffifee & Merci), Cristalex (Campari, Jim Beam, Grant’s), BenQ, PuntoShop, Marex (Imperial), Romstal si Magistra CC (Contracept M).