Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Din BusinessDay.ro aflam ca noiembrie este cea mai buna luna din 2010 pentru piata auto. Conform datelor DRPCIV, in luna noiembrie au fost inmatriculate 11.440 autoturisme noi, cu 38,1% mai multe decat in octombrie si cu 34,7% mai multe decat in noiembrie 2009.

Orlando Nicoara anunta astazi pe pagina personala de internet faptul ca sustine un proiect Unicef care, pe langa strangerea de fonduri, isi propune sa schimbe mentalitatea parintilor, dar si a factorilor de decizie/influenta (profesori, primari, directori de scoli, preoti, inspectori scolari) in privinta importantei educatiei pentru viitorul copiilor. Sustine de asemenea Muzica pentru Viata, concert caritabil, 15 decembrie, orele 21:00, cu Vita de Vie, Suie Paparude, Les Elephants Bizarres si Dj Gojira, in clubul “Kulturhaus”.

razvanpascu.ro lanseaza un concurs pe pagina personala de Internet, unde participnatii pot castiga 5 abonamente la revista "Idei de afaceri".

• O treime din eforturile guvernului s-a axat pe cresterea veniturilor si doua treimi pe eficientizarea si diminuarea cheltuielilor publice, scrie Andreea Vass pe blogul sau. "Responsabilitatea informarii corecte apartine tuturor, indiferent ca e la Putere sau in Opozitie, fie ca e jurnalist pro-putere sau pro-Opozitie. In absenta unei alternative autentice, a unei opozitii politice competente, reformate si conectata la realitatile noastre economice, ma simt nevoita sa joc la modul real si rolul opozitiei, cat mai obiectiv si mai constructiv posibil".

Pahomi.ro ne propune un scurt film care face parte dintr-o campanie Microsoft impotriva piratarii programelor software.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri